FÖLJ OSS PÅ VÄGEN TILLBAKA!

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

 

 

 

 

Nyheter


23
aug
Skiljebo SK - Syrianska IF 0-5 (0-3)
Lokalkonkurrenten krossades på bortagräs
Syrianska skulle revanschera sig efter förlusten i måndags - något man också gjorde med besked. Det som på förhand beskrevs som ett prestigeladdad derby blev en tämligen ensidig historia där Syrianska fullkomligen slaktade lokalkonkurrenten Skiljebo med klara 5-0.

22
aug
PRE-GAME: Skiljebo SK - Syrianska IF
Syrianska ska resa sig i lördagens derby
Efter plattmatchen mot jumbon Spårvägen senast siktar Syrianska på en snabb resning då ett lördagsderby mot lokalkonkurrenten Skiljebo står på programmet. Det är ett fortsatt hårt skadedrabbat rödgult lag som reser till stadens östra delar för ett mittenmöte mellan två lag som öst i mål hittills.

18
aug
Syrianska IF - Spårvägens FF 2-3 (1-1)
Rödgult magplask efter nonchalant insats
Trots en drömstart - med ledningsmål efter bara 20 sekunder - stod Syrianska för ett riktigt magplask i hemmamötet med tabelljumbon Spårvägen under måndagskvällen. Gästerna tog sin första seger för året då Shelha Gazi avgjorde, minst sagt slumpartat, med ett skott från mittlinjen på stopptid.

17
aug
PRE-GAME: Syrianska IF - Spårvägens FF
Många frågetecken inför mötet med jumbon
Med två raka segrar är det ett Syrianska med fin form som kommer till spel i måndagens hemmamöte med jumbon Spårvägen. En del frågetecken finns dock i den rödgula truppen som är fortsatt hårt skadedrabbad - frågetecken som man hoppas räta ut och plocka ännu en trepoängare.

13
aug
Peter Markstedt lämnar Syrianska:
"Får inte riktigt tiden att räcka till"
Syrianskatränaren Peter Markstedt lämnar sina uppdrag i klubben med omedelbar verkan. Markan - som sedan han anslöt till de rödgula inför fjolårssäsongen även hunnit med att göra ett par inhopp som spelare - har deklarerat att svårigheterna med att kombinera tränaruppdraget med engagemangen i de egna företagen föranleder beslutet.

11
aug
Mattias Özgün lämnar för flytt till Borås:
Pojklandslagsmannen klar för spel i Elfsborg
Syrianskas 16-årige försvarare Mattias Özgün lämnar klubben för spel i IF Elfsborg. Pojklandslagsmeriterade Özgün - som hunnit med att debutera i seniorsammanhang för Syrianska - kommer att studera vid fotbollsgymnasiet i Borås och även ingå i den allsvenska tabellfyrans akademiverksamhet.

10
aug
Philip Özer om vinsten, målet och avskedet:
"Underbart att få avsluta på det här sättet"
Syrianskas mittfältare Philip Özer lämnar som bekant klubben för studier på annan ort. Lördagens hemmamöte med Aspudden-Tellus var 18-åringens sista match i den rödgula dressen för den här gången. Då passade han på att göra sitt första mål och ha en nyckelroll i storsegern på Parken.

9
aug
Syrianska IF - IFK Aspudden-Tellus 5-1 (1-0)
Storseger på Parken efter rödgult målkalas
Syrianska var numret större än gästande IFK Aspudden-Tellus i lördagens möte på Swedbank Park. De rödgula vann med klara 5-1 (1-0) efter tre mål av nyförvärvet Sheriff Suma. Även Philip Özer och John Junior blev målskyttar - för Özers del var det hans första i seniorsammanhang.

8
aug
PRE-GAME: Syrianska IF - IFK Aspudden-Tellus
Ny revansch i sikte i lördagsmatch på Parken
Efter trepoängaren senast - 3-2 borta mot Värmdö - väntar nu något så ovanligt som en lördagsmatch på hemmaplan. IFK Aspudden-Tellus står för motståndet och även denna helg siktar de rödgula på en revanschladdad omgång efter den blytunga förlusten i vårmötet lagen emellan.
 

Nästa match

 

Gamla Upsala SK - Syrianska IF

 

Lördag 30:e augusti klockan 15:00

Gamlis IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});