FÖLJ OSS PÅ VÄGEN TILLBAKA!

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

 

 

Nyheter


24
nov
PRE-GAME: Eskilstuna City FK - Syrianska IF
Tidig försäsongspremiär för ungt rödgult lag
Under tisdagskvällen väntar en tidig försäsongspremiär för Syrianska som gästar Eskilstuna City - hemmahörandes i Division 2 Södra Svealand - på bortaplan. Huvudtränare Fredrik Giesecke väljer att matcha en ungdomlig trupp där flera yngre förmågor förväntas få testa sina vingar i seniorsammanhang.

23
nov
Kevin Sharro återvänder till Syrianska:
Yttermittfältaren tecknar flerårigt avtal
Den 21-årige yttermittfältaren Kevin Sharro återvänder till Syrianska efter en säsong i den nyligen degraderade division 1-klubben Valsta Syrianska IK. Sharro, som har Assyriska FF som moderklubb, har tecknat ett tvåårsavtal med de rödgula och har redan anslutit till truppens försäsongsträning.

19
nov
Försäsongsträningen drar igång ikväll:
Förberedelserna inför nästa säsong inleds
Efter en dryg månads ledighet återupptar representationslagstruppen träningen under onsdagskvällen med ett pass på det nylagda konstgräset inne i Fotbollshallen på Rocklundaområdet. Utöver träningen ska en rad försäsongsmatcher avverkas - däribland mot dubbelt superettamotstånd.

18
nov
Ännu en egen produkt tar klivet upp:
17-åring tecknar avtal med moderklubben
Ännu en egen produkt tar klivet upp i representationslagstruppen. 17-årige Lucas Özgün har tecknat ett flerårigt avtal med sin moderklubb. Anfallaren stod för 14 gjorda mål på 22 spelade matcher i U19-lagets seriespel - och hann även med att debutera i seniorsammanhang under den gångna säsongen.

16
nov
U19-målvakt flyttas upp i representationslaget:
Egen produkt tecknar flerårsavtal med klubben
Representationslagstruppen utökas med en målvakt från egna led. 18-årige Sebastian Karacan har tecknat ett flerårsavtal och tar klivet upp från klubbens U19-lag. Den egna produkten är fostrad i ungdomsverksamheten och kommer nu att representera sin moderklubb i seniorsammanhang.

14
nov
Ingen avtalsförlängning med Erik Biselius:
Målvakten lämnar klubben för nya utmaningar
Syrianska och målvakten Erik Biselius går skilda vägar. 24-åringen har tillsammans med klubben enats om att inte nyttja en avtalsklausul gällande förlängning över nästkommande säsong. Biselius anslöt från lokalkonkurrenten Västerås IK inför året och har, trots en del skadebekymmer, matchats flitigt.

11
nov
Sheriff Suma åter landslagsuttagen:
Kvalspelet avslutas med tuffa matcher
Sheriff Suma och hans Sierra Leone har haft det tufft i det avgörande kvalspelet till de afrikanska mästerskapen - ett kvalspel som avslutas under under den kommande veckan. Suma finns återigen med i hemlandets trupp som den här gången matchar i returmöten mot Elfenbenskusten och DR Kongo.

10
nov
Junior lämnar klubben efter fyra säsonger:
22-åringen klar för spel i seriekonkurrent
John Junior lämnar Syrianska efter fyra säsonger i klubben. 22-åringen blir dock kvar i Division 2 Norra Svealand då han är klar för spel i seriekonkurrenten Sandvikens IF. Junior anslöt till de rödgula inför säsongen 2011 och har under dessa år gjort 30 mål i seriespel för klubben.

5
nov
SvFF presenterar ett första serieförslag:
Ett par nya motståndare kliver in i serien
Svenska Fotbollförbundets tävlingsavdelning har under dagen presenterat ett remissförslag till seriesammansättning inför kommande års säsong. För Syrianskas del väntar återigen spel i Division 2 Norra Svealand där ett par nya motståndare väntas kliva in under nästa år. Den 28:e november fastställs seriesammansättningen.

4
nov
TB Västerås bjuder på fritt inträde:
Fri entré till onsdagens elitseriebandy
En av stadens två elitserieklubbar i bandy - TB Västerås - bjuder Syrianskas medlemmar på fri entré till onsdagens hemmapremiär i ABB Arena Syd. Fjolårssäsongens svenska mästare Sandvikens AIK kommer på besök i den tredje elitserieomgången med matchstart klockan 19:00.
 

Nästa match

 

Eskilstuna City FK - Syrianska IF

 

Tisdag 25:e november klockan 19:00

Tunavallen

 

Träningsmatch

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});