FÖLJ OSS PÅ VÄGEN TILLBAKA!

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		


 

 

Nyheter


28
sep
Sollentuna FF - Syrianska IF 1-3 (1-0)
Tidigt underläge vändes till stabil bortavinst
Syrianska fick en mardrömsstart i söndagens bortamöte med tabelltrean Sollentuna - men trots ett tidigt baklängesmål kunde de rödgula spela hem en rättvis trepoängare. Syrianska vände och vann efter en spelmässigt dominant insats där en giftig offensiv låg bakom 3-1-segern.

27
sep
PRE-GAME: Sollentuna FF - Syrianska IF
Tufft bortamöte under söndagseftermiddagen
Hemmasegern mot Konyaspor (2-1) i måndags var efterlängtad och bröt Syrianskas tre matcher långa svit utan trepoängare. Det är med påfyllt självförtroende som de rödgula drabbar samman med tabelltrean Sollentuna på bortagräs under söndagseftermiddagen - ett på förhand väldigt tufft möte.

22
sep
Syrianska IF - Konyaspor KIF 2-1 (1-0)
Efterlängtad trepoängare på hemmaplan
Syrianska bröt en tre matcher lång vinstlös svit då formstarka Konyaspor 2-1-besegrades hemma på Swedbank Park. I en avslagen tillställning blixtrade de rödgula stundtals till - och det räckte för att plocka en stabil trepoängare. Sheriff Suma och John Junior noterades som målskyttar.

21
sep
PRE-GAME: Syrianska IF - Konyaspor KIF
Rödgult segersug mot formstarkt motstånd
Syrianska är inne i en formsvacka där man bara vunnit en av de fem senaste matcherna. Under måndagen ska säsongens näst sista hemmamatch avverkas - och det mot ett av seriens formstarkaste lag. Förortsgänget Konyaspor gästar Parken med gott självförtroende och ställs mot ett rejält segersuget hemmalag.

19
sep
Fri entré i säsongsavslutningen:
Öppen arena i de sista hemmamatcherna
Två hemmamatcher återstår i årets seriespel - två drabbningar där samtliga åskådare bjuds på fri entré. Måndagens hemmamöte med formstarka Konyaspor och mötet med kontraktsjagande Karlberg den 4:e oktober kan man alltså se på plats - helt utan biljettkostnad. Varmt välkomna till Swedbank Park!

13
sep
Västerås IK - Syrianska IF 2-2 (1-0)
Stopptidskvittering räddade derbypoäng
Ett formsvagt Syrianska gästade Västerås IK i ett lokalderby under lördagseftermiddagen. Syrianska förde spelet men hemmalaget försvarade sig väl och var effektiva framåt. De rödgula räddade ändå ett kryss med en sen 2-2-kvittering då Karzan Azizi stötte in Jonathan Bahars inspel på stopptid.

12
sep
PRE-GAME: Västerås IK - Syrianska IF
Såren ska slickas i svalt lördagsderby
Än är inte säsongen färdigspelad men efter flertalet bleka insatser kan man konstatera att Syrianska är avsågat från toppstriden. Såren ska nu slickas i en lördagsdrabbning mot grannen Västerås IK - ett något svalt derbymöte där en seger ändå skulle innebära ett påfyllt självförtroende för de rödgula.

8
sep
Syrianska IF - Kvarnsvedens IK 1-2 (0-0)
Ny blek hemmainsats av formsvagt Syrianska
Det var ett oinspirerat Syrianska som under måndagskvällen stod för en ny blek hemmainsats. Ett helmotiverat Kvarnsveden plockade en viktig trepoängare i bottenstriden efter 1-2 (0-0) i regnet på Swedbank Park. Patrick Wallén tröstmålade för de rödgula i en match med lågt underhållningsvärde.

7
sep
PRE-GAME: Syrianska IF - Kvarnsvedens IK
Dalalag på besök när hemmaformen ska vässas
Syrianska har hamnat i ett ingenmansland i tabellen där man nu får inrikta sig på att spela till sig en så bra slutplacering som möjligt. Måndagens motståndare Kvarnsveden har desto mer att spela om i en tät bottenstrid där dalalaget är piskade att börja plocka poäng för att fixa ett nytt kontrakt.

3
sep
Nya kvallandskamper för Sheriff Suma:
Missar match med klubblaget Syrianska
Syrianska värvade 27-årige Sheriff Suma under sommartransfern och hittills har han matchats i alla lagdelar sin nya klubb. Suma - som är landslagsman för sitt hemland Sierra Leone - är nu kallad till två kvalmatcher till CAF Africas Cup of Nations. För motståndet står Elfenbenskusten och Kongo.

1
sep
Hemmamatch anpassas efter EM-kvalet:
Ny avsparkstid i mötet med Kvarnsveden
Måndagens hemmamöte med dalalaget Kvarnsvedens IK har fått en ny avsparkstid - och kommer att starta redan klockan 18:30 på Swedbank Park. Anledningen till den tidigarelagda matchstarten är kollisionen med EM-kvalmötet mellan Österrike och Sverige samma kväll.

30
aug
Gamla Upsala SK - Syrianska IF 1-0 (0-0)
GUSK drog det längsta strået i jämn match
Syrianska gästade formstarka tabelltvåan Gamla Upsala under lördagseftermiddagen - en match som skulle bli en väldigt jämn sådan. Hemmalaget var dock något mer segersuget och drog till slut det längsta strået då Andreas Josefsson avgjorde med matchens enda mål.

29
aug
PRE-GAME: Gamla Upsala SK - Syrianska IF
Formstark tabelltvåa väntar i tufft bortamöte
Syrianska jobbade upp självförtroendet med att 5-0-krossa lokalkonkurrenten Skiljebo på bortaplan i förra helgens derby. Under lördagen väntar en ny match på bortagräs. Formstarka tabelltvåan Gamla Upsala - som är seriens bästa hemmalag - står för helgens svårspelade motstånd.

25
aug
Markus Hanna förlänger avtalet med klubben:
"Syrianska har blivit som en familj för mig"
Syrianska och den nuvarande lagkaptenen Markus Hanna har enats om en förlängning av avtalet parterna emellan. Avtalet - som går ut efter säsongen - har förnyats med en flerårig giltighetstid. 20-årige Markus Hanna anslöt från IK Franke inför säsongen 2012 och har haft en nyckelroll i A-truppen sedan dess.

24
aug
Jonte om derbykrossen - och de två målen:
"Vi visade att vi är ett bättre lag än Skiljebo"
Syrianska fick en pangstart i lördagens derby med mål efter bara 40 sekunder. John Junior och Jonathan Bahar bildade ett giftigt anfallspar där den senare fick göra sina två första mål i årets seriespel. 17-åringen ger här sin syn på derbykrossen, de två målen och de kommande höstomgångarna.

23
aug
Skiljebo SK - Syrianska IF 0-5 (0-3)
Lokalkonkurrenten krossades på bortagräs
Syrianska skulle revanschera sig efter förlusten i måndags - något man också gjorde med besked. Det som på förhand beskrevs som ett prestigeladdad derby blev en tämligen ensidig historia där Syrianska fullkomligen slaktade lokalkonkurrenten Skiljebo med klara 5-0.

22
aug
PRE-GAME: Skiljebo SK - Syrianska IF
Syrianska ska resa sig i lördagens derby
Efter plattmatchen mot jumbon Spårvägen senast siktar Syrianska på en snabb resning då ett lördagsderby mot lokalkonkurrenten Skiljebo står på programmet. Det är ett fortsatt hårt skadedrabbat rödgult lag som reser till stadens östra delar för ett mittenmöte mellan två lag som öst i mål hittills.

18
aug
Syrianska IF - Spårvägens FF 2-3 (1-1)
Rödgult magplask efter nonchalant insats
Trots en drömstart - med ledningsmål efter bara 20 sekunder - stod Syrianska för ett riktigt magplask i hemmamötet med tabelljumbon Spårvägen under måndagskvällen. Gästerna tog sin första seger för året då Shelha Gazi avgjorde, minst sagt slumpartat, med ett skott från mittlinjen på stopptid.

17
aug
PRE-GAME: Syrianska IF - Spårvägens FF
Många frågetecken inför mötet med jumbon
Med två raka segrar är det ett Syrianska med fin form som kommer till spel i måndagens hemmamöte med jumbon Spårvägen. En del frågetecken finns dock i den rödgula truppen som är fortsatt hårt skadedrabbad - frågetecken som man hoppas räta ut och plocka ännu en trepoängare.

13
aug
Peter Markstedt lämnar Syrianska:
"Får inte riktigt tiden att räcka till"
Syrianskatränaren Peter Markstedt lämnar sina uppdrag i klubben med omedelbar verkan. Markan - som sedan han anslöt till de rödgula inför fjolårssäsongen även hunnit med att göra ett par inhopp som spelare - har deklarerat att svårigheterna med att kombinera tränaruppdraget med engagemangen i de egna företagen föranleder beslutet.

11
aug
Mattias Özgün lämnar för flytt till Borås:
Pojklandslagsmannen klar för spel i Elfsborg
Syrianskas 16-årige försvarare Mattias Özgün lämnar klubben för spel i IF Elfsborg. Pojklandslagsmeriterade Özgün - som hunnit med att debutera i seniorsammanhang för Syrianska - kommer att studera vid fotbollsgymnasiet i Borås och även ingå i den allsvenska tabellfyrans akademiverksamhet.

10
aug
Philip Özer om vinsten, målet och avskedet:
"Underbart att få avsluta på det här sättet"
Syrianskas mittfältare Philip Özer lämnar som bekant klubben för studier på annan ort. Lördagens hemmamöte med Aspudden-Tellus var 18-åringens sista match i den rödgula dressen för den här gången. Då passade han på att göra sitt första mål och ha en nyckelroll i storsegern på Parken.

9
aug
Syrianska IF - IFK Aspudden-Tellus 5-1 (1-0)
Storseger på Parken efter rödgult målkalas
Syrianska var numret större än gästande IFK Aspudden-Tellus i lördagens möte på Swedbank Park. De rödgula vann med klara 5-1 (1-0) efter tre mål av nyförvärvet Sheriff Suma. Även Philip Özer och John Junior blev målskyttar - för Özers del var det hans första i seniorsammanhang.

8
aug
PRE-GAME: Syrianska IF - IFK Aspudden-Tellus
Ny revansch i sikte i lördagsmatch på Parken
Efter trepoängaren senast - 3-2 borta mot Värmdö - väntar nu något så ovanligt som en lördagsmatch på hemmaplan. IFK Aspudden-Tellus står för motståndet och även denna helg siktar de rödgula på en revanschladdad omgång efter den blytunga förlusten i vårmötet lagen emellan.
 

Nästa match

 

Syrianska IF - Karlbergs BK

 

Lördag 4:e oktober klockan 13:30

Swedbank Park

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});