FÖLJ OSS PÅ VÄGEN TILLBAKA!

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

 

 

Nyheter


19
dec
Truppförändringar inför kommande säsong:
Duo med utgångna avtal avtal lämnar klubben
Det blir ingen fortsättning i Syrianska för mittfältaren Karzan Azizi och målvakten Gustaf Persson. Azizis sociala situation förhindrar spel med de rödgula samtidigt som Persson valt att söka nya utmaningar. De båda anslöt till klubben från MD FF Köping respektive Enköpings SK FK inför säsongen.

11
dec
Målvaktstalangen om skadehelvetet:
"Mike" räknar med comeback under året
Syrianskas 18-årige målvaktstalang Michael Quintero har haft en mörk säsong som förstördes av en olycklig knäskada förra vintern. Rehabiliteringen har visserligen gått långsamt men är nu på väg åt rätt håll vilket gör att Mike ser ljuset i tunneln - och räknar med en comeback någon gång under våren.

8
dec
Syrianska fyller på truppen från egna led:
Försvarare tecknar avtal med moderklubben
Syrianska fortsätter att fylla på truppen inför kommande säsong då ytterligare en spelare tar klivet upp från det egna U19-laget. Den 18-årige försvararen Philip Atina Isho - som debuterade i seniorsammanhang i träningsmötet med Eskilstuna City - har tecknat ett flerårigt avtal klubben.

6
dec
Säsongsförberedelserna fortsätter:
Kontraktsförlängning med Rigest Hysko
En av höstens främsta spelare blir kvar i klubben ytterligare en säsong. Den albanske försvararen Rigest Hysko, med både U21- och U23-landskamper på meritlistan, har förlängt sitt avtal med Syrianska och sätter ännu en viktig bit på plats i det rödgula lagbygget.

5
dec
Fler klartecken i det rödgula truppbygget:
Allan Kosik förlänger avtalet med klubben
Flera bitar i det rödgula lagbygget har fallit på sin plats de senaste dagarna. Nu står det klart att anfallaren Allan Kosik blir en del av truppen även nästa år. 24-åringen, som anslöt från grannklubben IK Franke, har förnyat sitt avtal med klubben och är klar för spel under säsongen 2015.

4
dec
Även Sheriff Suma stannar i Syrianska:
Landslagskaptenen kvar även nästa säsong
Under gårdagen valde mittfältaren Samuel Barlay att, tillsammans med klubben, nyttja en avtalsoption gällande förlängning över säsongen 2015. Nu står det klart att landsmannen Sheriff Suma gör det samma. Sierra Leones landslagskapten blir kvar hos de rödgula även nästa säsong.

3
dec
Rutinerad mittfältsmotor förlänger avtalet:
Big-Sam stannar ytterligare ett år i klubben
Den rutinerade mittfältsmotorn Samuel Barlay stannar ett år till i Syrianska. 28-åringen har, tillsammans med klubben, valt att nyttja en avtalsklausul om en förlängning över säsongen 2015. "Big-Sam" återvände till de rödgula under sommartransfern efter ett antal år i Azerbajdzjans högstaliga.

2
dec
SvFF har fastställt serieindelningen för 2015:
Seriespelet spetsas till rejält efter omflyttningar
Under fredagseftermiddagens representantskapsmöte i huvudstaden fastställde SvFF serieindelningen för kommande års seriespel. Som väntat placerades Syrianska i Division 2 Norra Svealand - där man på förhand ser ut att stöta på betydligt tuffare motstånd än tidigare säsonger i fjärdeligan.

1
dec
Philip Özer lånas ut ytterligare än säsong:
Mittfältaren kvar i Sleipner även nästa år
Syrianskas 19-årige mittfältare Philip Özer är klar för utlåning till Norrköpingsklubben IK Sleipner ytterligare en säsong. Klubbarna har enats om en förlängning av lånet som inleddes under sommarens transferfönster då spelaren flyttade från Västerås för universitetsstudier på annan ort.

26
nov
Ytterligare en egen produkt tar klivet:
17-årig mittfältare flyttas upp i A-truppen
Syrianska väljer att flytta upp ytterligare en spelare från egna led. Det är den 17-årige mittfältaren Rodi Mahmoud som tar klivet upp i representationslagstruppen. Den egna produkten - som är fostrad i klubbens ungdomsverksamhet - har tecknat ett flerårigt avtal med de rödgula.

25
nov
Eskilstuna City FK - Syrianska IF 2-1 (0-0)
Ledning tappades till förlust under slutkvarten
Ett ungdomligt Syrianska smygstartade försäsongsmatchandet med ett iskallt bortamöte mot Eskilstuna City under tisdagskvällen. Efter en mållös första halvlek gav David Hasler de rödgula ledningen efter paus - en ledning som höll till slutkvarten där hemmalaget vände på steken med två mål.

24
nov
PRE-GAME: Eskilstuna City FK - Syrianska IF
Tidig försäsongspremiär för ungt rödgult lag
Under tisdagskvällen väntar en tidig försäsongspremiär för Syrianska som gästar Eskilstuna City - hemmahörandes i Division 2 Södra Svealand - på bortaplan. Huvudtränare Fredrik Giesecke väljer att matcha en ungdomlig trupp där flera yngre förmågor förväntas få testa sina vingar i seniorsammanhang.

23
nov
Kevin Sharro återvänder till Syrianska:
Yttermittfältaren tecknar flerårigt avtal
Den 21-årige yttermittfältaren Kevin Sharro återvänder till Syrianska efter en säsong i den nyligen degraderade division 1-klubben Valsta Syrianska IK. Sharro, som har Assyriska FF som moderklubb, har tecknat ett tvåårsavtal med de rödgula och har redan anslutit till truppens försäsongsträning.

19
nov
Försäsongsträningen drar igång ikväll:
Förberedelserna inför nästa säsong inleds
Efter en dryg månads ledighet återupptar representationslagstruppen träningen under onsdagskvällen med ett pass på det nylagda konstgräset inne i Fotbollshallen på Rocklundaområdet. Utöver träningen ska en rad försäsongsmatcher avverkas - däribland mot dubbelt superettamotstånd.

18
nov
Ännu en egen produkt tar klivet upp:
17-åring tecknar avtal med moderklubben
Ännu en egen produkt tar klivet upp i representationslagstruppen. 17-årige Lucas Özgün har tecknat ett flerårigt avtal med sin moderklubb. Anfallaren stod för 14 gjorda mål på 22 spelade matcher i U19-lagets seriespel - och hann även med att debutera i seniorsammanhang under den gångna säsongen.

16
nov
U19-målvakt flyttas upp i representationslaget:
Egen produkt tecknar flerårsavtal med klubben
Representationslagstruppen utökas med en målvakt från egna led. 18-årige Sebastian Karacan har tecknat ett flerårsavtal och tar klivet upp från klubbens U19-lag. Den egna produkten är fostrad i ungdomsverksamheten och kommer nu att representera sin moderklubb i seniorsammanhang.

14
nov
Ingen avtalsförlängning med Erik Biselius:
Målvakten lämnar klubben för nya utmaningar
Syrianska och målvakten Erik Biselius går skilda vägar. 24-åringen har tillsammans med klubben enats om att inte nyttja en avtalsklausul gällande förlängning över nästkommande säsong. Biselius anslöt från lokalkonkurrenten Västerås IK inför året och har, trots en del skadebekymmer, matchats flitigt.

11
nov
Sheriff Suma åter landslagsuttagen:
Kvalspelet avslutas med tuffa matcher
Sheriff Suma och hans Sierra Leone har haft det tufft i det avgörande kvalspelet till de afrikanska mästerskapen - ett kvalspel som avslutas under under den kommande veckan. Suma finns återigen med i hemlandets trupp som den här gången matchar i returmöten mot Elfenbenskusten och DR Kongo.

10
nov
Junior lämnar klubben efter fyra säsonger:
22-åringen klar för spel i seriekonkurrent
John Junior lämnar Syrianska efter fyra säsonger i klubben. 22-åringen blir dock kvar i Division 2 Norra Svealand då han är klar för spel i seriekonkurrenten Sandvikens IF. Junior anslöt till de rödgula inför säsongen 2011 och har under dessa år gjort 30 mål i seriespel för klubben.

5
nov
SvFF presenterar ett första serieförslag:
Ett par nya motståndare kliver in i serien
Svenska Fotbollförbundets tävlingsavdelning har under dagen presenterat ett remissförslag till seriesammansättning inför kommande års säsong. För Syrianskas del väntar återigen spel i Division 2 Norra Svealand där ett par nya motståndare väntas kliva in under nästa år. Den 28:e november fastställs seriesammansättningen.

4
nov
TB Västerås bjuder på fritt inträde:
Fri entré till onsdagens elitseriebandy
En av stadens två elitserieklubbar i bandy - TB Västerås - bjuder Syrianskas medlemmar på fri entré till onsdagens hemmapremiär i ABB Arena Syd. Fjolårssäsongens svenska mästare Sandvikens AIK kommer på besök i den tredje elitserieomgången med matchstart klockan 19:00.
 

Nästa match

 

Syrianska FC - Syrianska IF

 

Lördag 24:e januari klockan 14:00

Södertälje Fotbollarena

 

Träningsmatch

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});