#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Talanglagsverksamheten

 

Syrianska IF's ungdomsverksamhet har under många säsonger producerat flera spelare som i unga år fått chansen i klubbens representationslag. I U21-verksamheten får Du som ung och lovande spelare utmärkta möjligheter för att bli en framtida elitspelare! 

 

 

U21-verksamhetens huvudfokus ligger på individuell träning för att förbereda klubbens talangfulla spelare för seniorfotboll - taktiskt, tekniskt och mentalt. Syrianska IF's talangverksamhet är ett led i förberedelserna inför seniorfotbollen där ambitionen ska vara att nå klubbens representationslag för att därefter ta steg vidare högre upp.

 

I huvudsak rekryterar inte Syrianska IF aktivt till talangverksamheten men spelare med goda färdigheter och höga ambitioner får gärna på egen hand söka sig till klubben!

 

Är Du intresserad av en provspelsperiod?

Vänligen kontakta Kristoffer per e-post kristoffer.lovberg@syrianskaif.com.

 

Innan spelaren ansöker om provspel:

 • Vi söker endast spelare som ser sig själva som utvecklingsbara. Klubbens talanglagsverksamhet är ej intresserade av spelare som i pojk- och juniorålder som uppfattar sig själva som "färdiga elitspelare".
 • Spelaren ska vara förberedd att underkasta sig 5-6 kollektiva träningspass per vecka exkl. individuell träning.
 • Om spelaren är bosatt utanför närområdet så skall spelaren på egen hand bekosta och ansvara för sina resor till och från träningsanläggningen.
 • Spelaren ska vara införstådd i att Syrianska IF inte kommer svara för någon form av ersättningsanspråk från tidigare klubbar. Spelare med "amatörstatus" är varmt välkomna under frimånaden för amatörspelare (15 november-15 december). Om en övergång från en annan klubb ska vara aktuell utanför frimånadsperioden skall spelaren själv svara för att moderklubben godkänner den aktuella övergången.

 

Kontaktpersoner, U21-verksamheten:

Administrativt ansvarig: Kristoffer James Lövberg, 073-5550400

Sportsligt ansvarig: Gebro Akpinar, 070-5691696

 


 

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});