#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Talangfull mittfältare till Syrianska

 

 

Syrianska fortsätter att renovera truppen inför nästa säsong. 18-årige mittfältaren Daniel Johansson ansluter från den lokala division 4-klubben IFK Västerås, där han varit en av seriens främsta på sin position de senaste säsongerna.

Efter resultatmässigt svag säsong laddar Syrianska om inför nästa år - och det med en trupp som håller på att byggas om från grunden. Nyligen gjordes förändringar i målvaktsuppsättningen och nu står det klart att en talangfull mittfältare ansluter till de rödgula. Det är 18-årige Daniel Johansson som tar klivet över från IFK Västerås - en central spelfördelare som har funnits under luppen för de flesta av länets högst rankade klubbar.

- Vi har länge haft koll på "Danne" och är självklart väldigt glada att han tagit steget över till oss. Han har intressanta egenskaper och det ska bli kul att se honom i vår miljö, kommenterar Syrianskas sportsligt ansvarige Gebro Akpinar.

 

Daniel Johansson är alltså en av flera nya bekantskaper som Syrianska kommer ställa på benen till nästa säsong. Under de dryga fem månader som återstår innan seriestarten kommer ytterligare nyförvärv knytas till truppen. Flera intressanta namn är på ingång samtidigt som en hel del provspelare ska testas nu under försäsongen.

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});