#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Sheikho och Carratu lämnar Syrianska

 

 

Det fortsätter att röra på sig i Syrianskas trupp under sommarens transferfönster. Nu står det klart att varken Blend Sheikho eller Lorenzo Carratu kommer vara en del av de rödgula under hösten - då Sheikho säljs till division 3-klubben Köping FF samtidigt som Carratu flyttar till Tyskland för en civil karriär.

22-årige Blend Sheikho anslöt just från Köping under frimånaden i november, och har till och från tagit plats i den rödgula startelvan under våren. Mestadels har vänsterfotade Shekho matchats som ytterforward och har noterats för ett mål - i 2-3-förlusten borta mot Aspudden-Tellus - under säsongens första halva. I och med en förändrad arbetssituation har Sheikho framfört önskemål om spel på lägre nivå i hemorten under hösten, och efter att Syrianska och division 3-klubben Köping FF nått en ekonomisk överenskommelse står det nu klart att 22-åringen återvänder till sin moderklubb.

 

Även mittfältaren Lorenzo Carratu lämnar Syrianska inför omstarten, för att istället satsa på en civil karriär och en flytt till Tyskland. Carratu tog klivet över till de rödgula från degraderade seriekollegan Västerås IK - och efter att ha åkt på en rejäl smäll med både kraftig hjärnskakning och brutet näsben under säsongsinledningen har våren förstörts av en längre skadefrånvaro. Avtalet mellan klubben och mittfältaren har nu löpt ut, och kommer inte att förlängas i och med 23-åringens utlandsflytt.

 

 

Syrianska IF passar på att tacka både Blend Sheikho och Lorenzo Carratu för deras tid i klubben, och önska de all lycka i framtiden!

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});