#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Anfallslån lämnar och mittback plockas in

 

 

Syrianska ser om sitt hus inför återstarten av Division 2 Norra Svealand. En del förändringar i truppen kommer att göras - och redan nu står det klart att inlånade anfallaren Sezar Al-Hakim återvänder till Eskilstuna City samtidigt som mittbacken Anel Bajramovic ansluter från IFK Västerås.

Med en hängmatch mot de övriga bottenlagen är Syrianska på fel sida nedflyttningsstrecket inför återstarten - där de rödgula möter Skiljebo i ett hemmaderby den 2:a augusti. Klubben har för avsikt att se över sin spelartrupp under sommarens transferfönster, och göra förändringar som ses som nödvändiga i jakten på förnyat kontrakt.

 

Redan nu är det klart att anfallslånet Sezar Al-Hakim återvänder till seriekonkurrenten Eskilstuna City efter bara tre matcher hos de rödgula, och i samma veva plockar man in IFK Västerås lagkapten Anel Bajramovic. Den 30-årige mittbacken tar plats i Syrianskas trupp över hösten.

 

Klubben aviserar samtidigt att ytterligare förändringar kommer att göras, där flera potentiella nyförvärv kommer att testas när laget återupptar träningen om dryga två veckor. En träningsmatch mot IFK Kumla - som till vardags huserar i Division 2 Södra Svealand - finns inplanerad nu när serien har uppehåll, och den kommer att spelas fredagen den 21:a juli på Solid Park Arena.

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});