#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Truppen luftas i träningsmöte

 

 

Om en dryg vecka drar seriespelet igång igen - och Syrianska laddar upp med ett träningsmöte mot division 3-laget Sala FF under torsdagskvällen. Huvudtränare Kalle Granath väljer att lufta sin trupp rejält. Flera ordinarie spelare ställs över och många av lagets yngre spelare förväntas få en hel del speltid.

Laddar upp inför höststarten

Nästa onsdag inleds den andra halvan av seriespelet med ett tufft bortamöte mot Nacka FF för Syrianskas del. Uppladdningen är i full gång och samtidigt som träningen intensifierats den senaste tiden håller truppen på att rustas upp inför hösten. Ett par spelare har fått lämna, samtidigt som nyförvärv är på väg in. Lokalkonkurrenten VIK's 22-årige mittfältare Dennis Olsson har anslutit och ytterligare förstärkningar är att vänta innan sommarens transferfönster stänger.

 

Under torsdagskvällen laddar Syrianska upp med ett träningsmöte med division 3-laget Sala FF. Truppen dras inte med några större skadeproblem, men huvudtränare Kalle Granath väljer ändå att ställa över ett par av lagets ordinarie pjäser. Många spelare som inte fått allt för mycket speltid under våren förväntas få visa framfötterna nu, när den rödgula truppen luftas rejält. Ett par provspelare finns också med i Syrianskas matchtrupp till mötet med Sala som spelas på träningsanläggningen Wenströmskas konstgräs. 

 

Jagar avancemang till Division 2

Torsdagskvällens gäster - division 3-gänget Sala FF - har gått bra i sitt seriespel under våren. Laget, som jagar avancemang upp till tvåan, har bara en poäng upp till den kvalplats som Korsnäs IF just nu har lagt beslag på. Fjolåret slutade med ett misslyckat kvalspel - där Syrianskas seriekonkurrent Avesta AIK blev för svåra - och man är säkerligen väldigt sugna på att revanschera sig och ta ett kliv uppåt i seriesystemet denna säsong.

 

Tränare för detta Sala FF är 32-årige Henrik Alriksson som ersatte fjolårets Michael Andersson, som numera står vid rodret för Skiljebo SK. Alriksson har en trupp vars ambition är att vara spelförande i sina matcher och som ses som anfallsglada på sin nivå. Nyckelspelare i Sala är Västeråsbekante målvakten Adrian Forsgren och offensive Jakob Eklund som är lagets notoriske målskytt. 

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

 

 

 

MATCHFAKTA: Syrianska IF - Sala FF

Matchdag: Torsdag 16:e juli
Avspark: 18:30
Arena: Wenströmska IP
Domare: Ejub Mehic, Enköping
Senaste möte: Inga tidigare möten

 

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});