#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Talangfull anfallare värvas

 

 

Syrianska värvar en notorisk målskytt från den lokala division 4-serien. Anfallaren André Garabet från Munktorps BK har tecknat ett avtal över hösten och ytterligare två säsonger med de rödgula. 18-åringen, som gjort nio mål på elva matcher under våren, är spelklar till hemmamötet med Upsala IF nästa vecka.

Flera provspelare har fått testa sina vingar de senaste veckorna, där Munktorps anfallare André Garabet varit en av dem. Syrianska har haft ögonen på 18-åringen som haft en fin vår i den lokala division 4-serien - med nio gjorda mål på elva matcher som facit. Efter ett lyckat provspel har Garabet erbjudits ett avtal, och nu står det klart att anfallaren ansluter till de rödgula.

 

En för alla parter väldigt gynnsam uppgörelse har nåtts med Munktorps BK, och redan till nästa veckas hemmamöte med Upsala IF kan Garabet debutera för sin nya klubb. 18-åringens kontrakt med de rödgula gäller över den kommande hösten och säsongerna 2016 och 2017.

 

André Garabet kan beskrivas som en kvick och teknisk anfallare, som även känner sig hemma som yttermittfältare, och han har inte helt ologiskt sina främsta styrkor i det offensiva spelet. 18-åringen är också en väldigt skicklig avslutare, och har en alltså agerat notorisk målskytt under våren.

- Jag är väl förberedd och känner mig redo. Det är ett högre tempo och både fler och bättre träningar men jag kommer in i det, kommenterar det rödgula nyförvärvet.

 

Klubbens sportsligt ansvarige Gebro Akpinar ser den unga anfallaren som ett framtidsnamn, men hoppas självklart att 18-åringen kan visa framfötterna redan under hösten.

- Han har gjort bra ifrån sig i division 4 där han varit väldigt duktig en-mot-en och dessutom gjort en hel del mål. Vi ser André's potential och hoppas att han får en fin utvecklingskurva här hos oss de kommande åren.

 

 

Syrianska IF välkomnar André Garabet till de rödgula och önskar honom, tillsammans med den övriga truppen, all lycka under de kommande säsongerna! Klubben vill även passa på att tacka Munktorps BK för ett gott samarbete och en väldig smidig övergång!

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

 

 

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});