#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Almir Zeqiri klar för Syrianska

 

 

Syrianska har nått en överenskommelse med förra seriekollegan IK Franke gällande ytterforwarden Almir Zeqiri - som nu tar steget över till de rödgula. 20-åringen har tecknat ett flerårigt avtal med Syrianska, och kliver alltså in i truppen som ännu ett nyförvärv med lokal anknytning.

Bitarna börjar sakta men säkert falla på sin plats i Syrianskas lagbygge inför nästa säsong. Klubben har fått till ett par viktiga kontraktsförlängningar, samtidigt som en del nyförvärv trillat in i truppen som är en dryg månad in i sin försäsongsträning. Mycket talar för att kommande års trupp får en väldigt lokal prägel - en riktning som tydliggörs ytterligare i och med nästa nytillskott till laget.

 

Syrianska har alltså knytit åt sig ytterforwarden Almir Zeqiri från IK Franke - efter att klubbarna nått en överenskommelse gällande övergången. Zeqiri, som representerat Sverige i olika landslagssammanhang, har förutom Franke tillhört Brommapojkarna, VSK och VIK - och nu blir Syrianska nästa anhalt för 20-åringen. Almir Zeqiri har tecknat ett flerårigt avtal med de rödgula som träder i kraft efter jul- och nyårshelgerna.

- En intressant spelartyp med kvaliteter och egenskaper vi eftersökt. Vi både hoppas och tror att vi kommer ha väldigt stor nytta av honom i vår trupp, kommenterar klubbens sportsligt ansvarige Gebro Akpinar.

 

Syrianska IF välkomnar Almir Zeqiri varmt och önskar honom, tillsammans med laget, all lycka under säsongen! Klubben vill också passa på att tacka IK Franke för en smidigt samarbete gällande övergången!

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});