#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Ytterforward tecknar korttidskontrakt

 

 

Syrianska förstärker truppen inför seriespelets andra halva då 20-årige engelsmannen Muctaru "Pablo" Conte ansluter efter att ha tecknat ett korttidskontrakt över hösten. Ytterforwarden kommer närmast från den norrländska division 3-klubben Tandsbyns FK där han var lagets främsta målskytt under vårsäsongen.

De rödgula har haft ambitionen att vässa till spelartruppen inför höstens kontraktsstrid, och har redan tagit in både mittfältaren Nikola Durovic (Västerås SK FK) och försvararen Anel Bajramovic (IFK Västerås). Nu förstärks truppen med ytterligare ett nyförvärv då engelsmannen Muctaru "Pablo" Conte kritat på ett korttidsavtal med klubben efter ett lyckat provspel.

 

Den 20-årige ytterforwarden är fostrad i engelska Oxford United, men har spenderat de två senaste säsongerna i jämtländska division 3-klubbar som Ytterhogdal och Tandsbyn - och är nu alltså klar för Syrianska efter att ha anslutit från de sistnämnda. Pablo's har sina främsta styrkor i sin snabbhet och teknik, och kan mycket väl bli den poängspelare de rödgula saknat under våren.

 

Syrianska kan samtidigt avisera att man har goda förhoppningar om att kunna spetsa till truppen ytterligare inom de närmaste dagarna. Seriespelet återupptas onsdagen den 2:a augusti med ett hemmaderby mot Skiljebo.

 

 

Syrianska IF hälsar Muctaru "Pablo" Conte varmt välkommen till klubben, och önskar honom tillsammans med laget all lycka under hösten!

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});