#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Måndagsmatchen på Parken

 

 

Efter närmare tre veckors försening är omläggningen av konstgräset på hemmaarenan Swedbank Park äntligen färdigställt. Det innebär att Syrianska kan flytta tillbaka till Parken efter en tid på Arosvallen - och måndagens hemmamöte med Gamla Upsala SK blir alltså de rödgulas första match på det nya underlaget.

Syrianska kommer redan under fredagskvällen att träna på Parken - och likaså under lördagsmorgonen och under söndagen. Det nya konstgräset är toppmodernt och håller en betydligt högre klass än den utslitna mattan som plockades bort för en dryg månad sedan. Planmåtten har minskats något på bredden, men samtidigt ska man ha uppdaterat uppvärmningen av mattan så det även omfattar biytor - som används av de assisterande domarna och uppvärmande ersättare - utanför själva sidlinjerna.

 

Att omläggningen drog ut på tiden är självklart beklagligt, men Syrianska menar Västerås Stad har tillhandahållt med väldigt goda tränings- och matchförutsättningar på Arosvallen och Blåsbo IP under den tid då Swedbank Park inte varit tillgänglig.

 

På måndag kväll, den 17:e augusti, gästas Syrianska av tiondeplacerade Gamla Upsala SK på Swedbank Park - en match som sparkas igång klockan 19:00.

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

 

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});