#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Philip Özer lånas ut ännu en säsong

 

 

Syrianskas mittfältare Philip Özer spenderade den senaste säsongen på lån i IK Sleipner - där han blev utsedd till lagets bästa spelare när Norrköpingsklubben vann sin serie och tog klivet upp i Division 1 Norra. Nu står det klart att 20-åringen lånas ut ytterligare en säsong till Sleipner, då universitetsstudierna inte möjliggör spel i Syrianska.

Philip Özer har Syrianska som moderklubb och sedan barnsben har han varit sin moderklubb trogen. Redan som 16-åring debuterade han i Division 1 Norra och därefter växte den hårt arbetande mittfältaren till att bli en nyckelspelare för de rödgula. Under fjolårshösten påbörjade Philip universitetsstudier i Östergötland vilket gjorde att spel i Syrianska omöjliggjordes - och därför lånades han ut till dåvarande division 2-klubben Sleipner i Norrköping. Mittfältaren hade en tongivande roll i det lag som vann Division 2 Södra Svealand under året och som alltså är hemmahörande i tredjedivisionen kommande säsong.

 

Nu står det klart att utlåningen av Philip Özer - som står under avtal med Syrianska - förlängs med ytterligare en säsong. Klubbarna har nått en överenskommelse vilket gör att mittfältaren kan kombinera sina studier med fotbollsspel.

 

 

Syrianska IF önskar Philip Özer, tillsammans med IK Sleipner, all lycka under den kommade säsongen i Division 1 Norra!

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

 

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});