#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Oziris Kadic ny huvudtränare

 

 

Syrianska tar nya tag inför andra halvan av seriespelet. Flera nyförvärv är på väg in, och samtidigt har man gjort klart med en ny huvudtränare. Oziris Kadic var en del av tränarteamet under vårens sista omgångar, men kommer i och med omstarten att ta över rollen som huvudansvarig tränare för de rödgula.

Oziris Kadic har flera sejourer som både spelare och tränare i Syrianska. 39-åringen vände hem under vårslutet för att bli en del av representationslagets ledarteam. När de rödgula drar igång igen efter sommaruppehållet kliver Kadic in i rollen som huvudtränare. Laget, som stått utan huvudansvarig tränare sedan man gick skilda vägar med Kalle Granath efter fjolårssäsongen, har haft en resultatmässigt tung vår - men siktar på ordna ett förnyat kontrakt under seriespelets andra halva.

 

I och med att Oziris Kadic blir ny huvudtränare, återgår Gebro Akpinar helt och hållet till sitt huvudsakliga uppdrag som sportsligt ansvarig. Truppen kommer att ses över där ett flertal nytillskott är på väg in för att förstärka laget under hösten. Flera potentiella nyförvärv kommer att testas i både träning och match innan seriespelet drar igång igen den 2:a augusti.

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});