#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Nytt nyförvärv och ny avtalsförlängning

 

 

Spelartruppen inför nästa fotbollsår formas vidare. 21-årige anfallaren Bosko Durovic - som hade en skadefylld höst - har kritat på ett nytt avtal över de två kommande säsongerna, samtidigt som den 24-årige målvakten Aleksandar Stevanovic plockas in från den lokala division 4-klubben IFK Västerås.

Bosko Durovic tog klivet över från Bosnisk SK under sommarens transferfönster och visade sig snabbt vara ett piggt tillskott till truppen - men efter att ha dragit på sig en olycklig knäskada under en U21-match fick hösten ägnas åt rehabilitering. 21-åringen har nu repat sig och är tillbaka i full träning sedan en dryg månad tillbaka, och ser revanschsugen ut inför ett nytt fotbollsår.

 

Under måndagskvällen kritades en nytt avtal på med anfallaren - som alltså blir kvar i klubben under de kommande två säsongerna.

- Bosko är en spelare som vi tror väldigt mycket på. Vi hade hoppats kunna nyttja honom mer under hösten, han var verkligen på gång innan han skadade sig. Vi är glada att han lyckats så väl med sin rehabilitering och vi ser fram emot att få se honom här hos oss de kommande åren, kommenterar klubbens sportsligt ansvarige Gebro Akpinar.

 

I samma veva fylls målvaktsuppsättningen på med 24-årige Aleksandar Stevanovic från IFK Västerås. Stevanovic har tecknat ett avtal över den kommande säsongen med de rödgula, och tar därmed plats som en av tre målvakter i truppen.

 

I dagsläget står 13 spelare under kontrakt över nästa år, men ytterligare kontraktsförlängningar och nyförvärv hoppas kunna presenteras inom kort. Laget har varit i gång med försäsongsträningen sedan mitten av november - och kommer att hålla igång till den 21:a december innan man går på en kortare jul- och nyårsledighet. Första försäsongsmatchen spelas lördagen den 28:e januari då allsvenska Djurgårdens U21-lag gästar Parken.

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});