#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Nyförvärv och kontraktsförlängning

 

 

Truppbygget fortsätter sakta med säkert inför den kommande säsongen. Nu står det klart att MD FF Köpings mittfältare Blend Sheikho kontrakteras över nästa år efter en tids provspel för de rödgula - samtidigt som det utgående avtalet med Simon Grassi förlängs med ytterligare en säsong.

21-årige Blend Sheikho har testats vid ett flertal tillfällen - och efter en fin säsong i division 3-klubben MD FF Köping tar mittfältaren nu alltså klivet över till Syrianska. Nyförvärvet har tecknat ett avtal över nästa år och har redan anslutit till truppens försäsongsträning. 

- Blend är en spelare som vi haft bra koll på ett tag och som vi ser en fin potential i. Han har visat framfötterna både i Köping den här säsongen, och nu under sitt provspel här hos oss. Det känns helt rätt att plocka in honom i vår trupp inför nästa år, kommenterar klubbens sportsligt ansvarige Gebro Akpinar.

 

Samtidigt står det klart att jämnårige Simon Grassi - som värvades in från den lokala division 3-klubben Juventus inför årets säsong - förlänger sin sejour hos de rödgula. Grassi är, efter en kontraktsförlängning, även han klar för spel för Syrianska under säsongen 2017.

- En väldigt lojal spelare som jobbar hårt för att hela tiden utvecklas. Han passar utmärkt in i truppen och vi både tror och hoppas att han kan fortsätta sin utveckling här hos oss.

 

 

Syrianska IF passar på att varmt välkomna Blend Sheikho till klubben och önskar honom, tillsammans med den övriga truppen, all lycka under den kommande säsongen!

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});