#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Tongivande spelare säkras upp

 

 

Syrianska inleder det nya året med att säkra upp ännu en nyckelspelare. Klubben och ytterbacken Michael Kamau har enats om att nytta en option i avtalen parterna emellan - vilket innebär att den 23-årige engelsmannen blir kvar hos de rödgula även under kommande säsong.

Engelsmannen Michael Kamau plockades in i den rödgula truppen inför säsongen som gick efter en framgångsrik höst med IFK Västerås - där han lirade amatörfotboll ett tiotal matcher i och med att det professionella transferfönstret hade stängt. Den vänsterfotade ytterbacken har annars sin fostran i dåvarande Premier League-klubben Fulham's akademiverksamhet, och har hunnit med ett par League One-framträdanden för Brentford på seniornivå.

 

Kamau kritade inför säsongen på ett ettårsavtal med förlängningsoption med Syrianska - en option som man nu alltså väljer att nyttja. 23-årigen, som var en av lagets främsta spelare under året, blir därmed kvar hos de rödgula.

- Vi var tidigt på det klara med att vi ville behålla Mike hos oss. Han gjorde en väldigt bra säsong och har en viktig roll i vår trupp. Det känns självklart bra att det nu är klart att han blir kvar hos oss även den här säsongen, kommenterar klubbens sportsligt ansvarige Gebro Akpinar.

 

I dagsläget har Syrianska 16 spelare under avtal inför nästa säsong. En bastrupp har formats och kommer att både utökas och spetsas till innan seriestarten i början av april. Laget återupptar sin försäsongsträning den 9:e januari efter ett kortare uppehåll under jul- och nyårshelgerna.

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});