#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Nytt ledarteam i P11-laget

 

 

Klubbens P11-lag - för pojkar födda 2005 - får ett nytt ledarteam efter sommaruppehållet. Den tidigare tränartrion har på egen begäran, av bland annat personliga skäl så som tidsbrist, valt att lämna sina uppdrag - och man ersätts nu av ett nytt tränarteam som ska föra lagets utveckling vidare.

Tre av ledarna i klubbens P11-lag - Gabriel Özgün, Engin Akkurt och Murat Bar-Sawme - aviserade innan sommaruppehållet att man hade för avsikt att lämna sina tränaruppdrag med anledning av bland annat personliga skäl så som tidsbrist. Nu har klubbens ungdomskommitté tillsatt nya ledare i det aktuella laget. Det blir Olle Nilsson, Stefan Shaya och Ali Demirci - samtliga med söner i truppen - som tar över efter när laget drar igång igen efter semestern. Ungdomskommittén känner sig väldigt tillfreds med lösningen, och hoppas att det duktiga laget kommer att fortsätta ta kliv i sin utveckling.

 

Kontaktuppgifter till ny lagansvarig för P11-laget:

Olle Nilsson

Tel.nr. 073-6221019

E-post: veiron78@hotmail.com

 

Syrianska IF vill passa på att tacka Gabriel Özgün, Engin Akkurt och Murat Bar-Sawme för tiden och arbetet de lagt ner i sina ledarroller under i åren i P11-laget!

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});