#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Ny matcharena på lördag

 

 

Syrianskas bortamatch mot Kvarnsveden nu på lördag flyttas till en annan arena. Nästjumbons ordinarie hemmaarena Ljungbergsplanen är inte spelbar - och mötet i den 24:e omgången kommer istället att spelas på Domnarvsvallen. Både matchdag och avsparkstid är densamma: nu på lördag klockan 15:00.

Kvarnsvedens damlag fixade nyligen en allsvensk plats till nästa säsong och därmed behöver hemmaarenan Ljungbergsplanen uppdatera konstgräsunderlaget - ett arbete som redan påbörjats. Det innebär att herrlaget som är mitt inne i en brinnande bottenstrid tvingas flytta på sig under säsongsavslutningen.

 

I förra omgången använde man Morbyvallen i det närliggande samhället Gustafs som hemmaarena, och tanken var att även mötet med Syrianska skulle spelas där. Nu står det dock klart att det istället blir Domnarvsvallen som lördagens match kommer spelas på - en arena där stadens båda division 1-klubbar Dalkurd och Brage nyttjar till vardags. Både matchdag och avsparkstid är alltså densamma som tidigare fastställts: lördag klockan 15:00.

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});