#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Ny rödgul säsong för Behnam Olfat

 

 

Förberedelserna inför ett nytt fotbollsår fortsätter - och ännu en pusselbit har nu fallit på sin plats. Vänsterfotade ytterbacken Behnam Olfat - som var ett av de största utropstecknen under säsongen som gick - förlänger sitt avtal med klubben, och blir därmed kvar hos de rödgula även nästa år.

21-årige Behnam Olfat anslöt från MD FF Köping som en offensivt lagd spelare under förra vinterns transferfönster - men skolades snabbt om till ytterback under huvudtränaren Kalle Granath. Trots tuff konkurrens och en del skadebekymmer slog Olfat igenom med dunder och brak, där han hade en bidragade roll under den period där Syrianska på allvar var inblandade i toppstriden.

- Behnam gjorde sin första säsong på den här nivån och matchades på en för honom något ovan position, men övertygade rejält. Han är helt klart en av de spelare som tog allra störst kliv i sin utveckling, kommenterar klubbens sportsligt ansvarige Gebro Akpinar.

 

Ytterbackens avtal med Syrianska gick ut för ett par veckor sedan, och nu är en kontraktsförlängning undertecknad och klar. Olfat blir kvar hos de rödgula även nästa säsong - trots konkret intresse från klubbar på högre nivå.

- Att Behnam blir kvar hos oss innebär att en viktig pusselbit har fallit på sin plats i vårt lagbygge, vilket så klart känns väldigt bra. Vi ser mycket i honom som fotbollsspelare, men det är också en väldigt bra kille som passar fint in i vår trupp.

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});