#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Nikola Durovic till Syrianska

 

 

Syrianska fortsätter att göra förändringar kring representationslaget, där truppen nu förstärks med 23-årige mittfältaren Nikola Durovic som ansluter på lån från Västerås SK FK. Durovic har själv haft önskemål om att bli utlånad till de rödgula, där han kommer att spetsa till offensiven under hösten.

Inför seriespelets andra halva tar Syrianska ett krafttag för att säkra nytt kontrakt. Klubben är mitt inne i ett transferfönster där truppen aktivt ses över innan omstarten i början av augusti - och ett par nytillskott är att räkna med fram till dess. De rödgula har nu plockat in 23-årige Nikola Durovic på lån från grannklubben Västerås SK FK. Durovic har på egen begäran önskat en utlåning, och kliver nu alltså över till Syrianska för både träning och matchning över hösten.

- Känslan är att jag inte riktigt varit mig själv under våren och det kan ha att göra med att jag inte känt förtroende. Jag är en spelare som behöver känna det för att spela som bäst. Jag ska göra mitt bästa för att hjälpa Syrianska kvar i division 2, kommenterar Nikola Durovic.

 

23-åringen har de två senaste säsongerna gjort 18 mål i division 2-sammanhang för Västerås IK - och det från en något tillbakadragen mittfältsroll. Det råder inga som helst tvivel om att Nikola Durovic har kapacitet att spetsa till offensiven i Syrianska, där han för övrigt återförenas med den två år yngre brodern Bosko.

 

 

Syrianska IF välkomnar Nikola Durovic varmt till klubben, och önskar honom - tillsammans med resten av truppen - all lycka under hösten!

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});