#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Mittback blir sista pusselbiten

 

 

Syrianska har hamnat i ett tufft tabelläge - och behöver leverera resultat under hösten för att fixa nytt kontrakt. Sista pusselbiten i trupprenoveringen blir rutinerade mittbacken Tristan Watson som tar klivet över från seriekollegan Gamla Upsala för att förstärka de rödgula de avslutande nio omgångarna.

Den blytunga bortaförlusten mot Lidingö i onsdags innebär att Syrianska har halkat efter i bottenstriden, och har fem poäng och en hel del mål att ta igen under hösten. I praktikten behöver de rödgula vinna minst två matcher mer än Håbo och Sundbyberg - ett uppdrag som på förhand kan verka tufft, men som knappast bör ses som omöjligt. Hoppet lever fortfarande, även om de tappade poängen senast självklart svider rejält.

 

Truppen har genomgått en renovering under sommarens transferfönster, och laget har därefter presterat bättre även om man inte fått resultaten med sig. Sista pusselbiten i lagbygget inför slutspurten blir mittbacken Tristan Watson som är klar för spel under de nio omgångar som återstår, samt i kvalspelet till Svenska Cupen. Den 31-årige kanadensaren har själv haft önskemål om att ansluta till Syrianska, och har nu värvats in från seriekollegan Gamla Upsala SK där han varit ordinarie i stort sett hela våren. Övergången var en så kallad free-transfer, och försvararens avtal med de rödgula sträcker sig över de matcher som återstår av säsongen.

 

 

Syrianska IF välkomnar Tristan Watson till klubben, och önskar honom tillsammans med laget all lycka i jakten på nytt kontrakt under hösten! 

 

Klubben vill också passa på att tacka Gamla Upsala SK, och dess företrädare Jan-Erik Gidlöf, för en smidig hantering i samband med övergången!

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});