#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Ljusare skadeläge inför premiären

 

 

Under försäsongen har truppen dragits med både sjukdomar och en del småskavanker - men inför lördagens seriepremiär mot Gamla Upsala ser läget i laget betydligt ljusare ut. Under torsdagskvällen var mer eller mindre samtliga spelare i träning, och ska vara tillgängliga för spel i helgen.

De senaste försäsongsmatcherna har huvudtränare Kalle Granath valt att ställa över flertalet spelare som haft lättare skadekänningar, och även om resultaten inte gått lagets väg har man ändå fått en positiv effekt av matchningen. Mer eller mindre samtliga spelare med småskavanker har repat sig och är redo för spel i seriepremiären. Det innebär att Syrianska får tillbaka spelare som Igor Paldan, Pavol Orolìn, Attila Pinte, Sasa Plavsic och Daniel Johansson - samtidigt som de spelare som klev av senast inte ådrog sig några allvarligare skador och finns tillgängliga inför lördagens möte med Gamla Upsala.

 

Syrianska har avverkat tre ganska tuffa träningspass under veckans tre första dagar - samtidigt som torsdagskvällens träning var en lättare sådan. Under fredagseftermiddagen väntar ett avslutande pass innan man reser den knappa timmen till Uppsala under lördagen - och man ser alltså ut att komma iväg med en näst intill fulltaglig trupp där samtliga spelare ska kunna vara aktuella för spel i det tuffa bortamötet med GUSK.

 

De rödgula har för övrigt varit väldigt starka i seriepremiärer de senaste åren. De åtta senaste säsongerna har premiäromgångarna slutat med sex vinster och två oavgjorda resultat. Inte sedan säsongen 2007 - 0-1-förlust borta mot IK Frej Täby - har Syrianska gått poänglösa från en seriepremiär. Det är självklart en svit man hoppas kunna förlänga under lördagen.

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});