#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Kalle Granath förlänger med Syrianska

 

 

Förberedelserna inför säsongen 2016 är i full gång - och redan nu har en viktig pusselbit fallit på sin plats. Representationslagets huvudtränare Kalle Granath har förlängt sitt avtal med klubben och blir kvar i Syrianska ytterligare en säsong.

Bara ett par veckor innan årets seriestart hoppade Kalle Granath in som huvudtränare för ett Syrianska som kom från en försäsong som hade lämnat en hel del att önska. Åtta av tio träningsmatcher slutade med förlust - och somliga ansåg att det fanns en uppenbar risk för degradering. De rödgula lyckades ändå samla ihop sig och fixa nytt kontrakt med en ganska bred marginal, trots bekymmer med skador och avstängningar samt en trupp som decimerades under sommartransfern. 

 

Sedan en tid tillbaka har klubbens sportsliga ledning och huvudtränare Kalle Granath varit överens om en förlängning av det utgående avtalet - och nu är underskrifterna på sin plats. Granath blir kvar hos de rödgula i minst en säsong till, och förhoppningen är självklart att en ung spelartrupp ska ta ytterligare kliv i sin utveckling samtidigt som siktet är inställt mot en placering högre upp i serietabellen.

- Vi är väldigt nöjda med det arbete Kalle utfört hos oss hittills, och bestämde oss tidigt att vi ville ge honom en ärlig chans att forma och sätta sin prägel på laget med en hel och ordentlig försäsong. Kalle brinner för fotbollen och har höga krav på sig själv och sin omgivning. Vi är en klubb med ambitioner att vara betydligt bättre än vad vi är idag och känner att Kalle passar väldigt bra in i den verksamhet vi vill bedriva, kommenterar klubbens sportsligt ansvarige Gebro Akpinar.

 

40-årige Kalle Granath ser själv fram emot en ny säsong med Syrianska som han drar igång redan om ett par veckor då försäsongsträningen inleds:

- Jag trivs verkligen i klubben och gillar ambitionsnivån man har. Det finns potential att göra något väldigt bra här. Det känns bra att kunna blicka framåt mot nästa säsong och få till en riktigt bra försäsong innan det.

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

 

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});