#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Josef Akpinar klar för VSK

 

 

Syrianska och Västerås SK FK har nått en uppgörelse gällande den 17-årige yttermittfältaren Josef Akpinar - som därmed lämnar sin moderklubb för den grönvita grannen. Akpinar kommer, trots övergången, var tillgänglig för matchning hos de rödgula under hösten enligt samarbetsavtalet mellan klubbarna.

Josef Akpinar har spelat i Syrianska sedan barnsben - hela vägen från knatteverksamheten genom U19 och U21 upp i representationslaget. 17-åringen är inne på sin tredje seniorsäsong för klubben där han tagit stora kliv i sin utveckling de senaste åren. 

 

Syrianska har kontaktats av Västerås SK FK som visat sitt intresse för yttermittfältaren, vars professionella avtal med de rödgula löper ut efter säsongen, och nu står det klart att han lämnar moderklubben för en övergång till de grönvita redan under sommartransfern. Klubbarna har nått en ekonomisk överenskommelse som båda parter känner sig nöjda med, samtidigt som spelaren får en möjlighet till ett kliv uppåt i seriesystemet. Syrianska och VSK har också enats om att Josef Akpinar ska ingå i det samarbetsavtal som sedan tidigare är upprättat mellan klubbarna, vilket gör att 17-åringen fortsatt kan matchas hos de rödgula under hösten.

- Jag har spelat i Syrianska i hela mitt liv och tar med mig en fin klubb som fostrat mig riktigt bra. Det känns som att jag är redo för nästa steg nu, kommenterar Josef Akpinar själv om övergången.

 

 

Syrianska IF tackar Josef Akpinar för sin tid i klubben, och önskar honom all lycka i sin framtida fotbollskarriär!

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});