#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Jonathan Bahar förlänger avtalet

 

 

Nu står det klart att anfallaren Jonathan Bahar förlänger sitt utgående kontrakt med Syrianska. 19-åringen - som var en av lagets främsta poängspelare förra säsongen - har under måndagskvällen kritat på ett nytt flerårigt avtal med sin rödgula moderklubb.

1997-födde Jonathan Bahar återvände till Syrianska inför säsongen 2014 då han debuterade i seniorsammanhang för de rödgula. Efter en trevande inledning spelade anfallaren sakta men säkert in sig i startelvan - och det stora genombrottet kom under fjolåret då han, med sina elva gjorda mål i seriespelet, hade en nyckelroll i lagets offensiv.

 

När det dåvarande avtalet med Syrianska löpte ut efter fjolårssäsongen valde 19-åringen att testa sina vingar i ett par provspel på högre nivå - men nu står det alltså klart att anfallaren väljer att stanna i moderklubben. Bahar har under måndagskvällen tecknat ett nytt flerårigt kontrakt med de rödgula, där han hoppas kunna ta fortsatta kliv i sin utveckling.

- "Jonte" gjorde väldigt stora framsteg förra säsongen där han var en av våra främsta spelare. Självklart känner vi oss nöjda med att ha fått till en förlängning med honom, kommenterar Syrianskas sportsligt ansvarige Gebro Akpinar.

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});