#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Fyra nya spelare in i truppen

 

 

Fem spelare har redan tagit klivit över till Syrianska - och nu står det klart att ytterligare en kvartett ansluter till truppen. Behnam Olfat från MD FF Köping, Alexander Bladh från Romfartuna och IFK Västerås-duon Sharam Said och Jaser Al-Mosawy är klara för spel med de rödgula den kommande säsongen.

Tidigare har Daniel Johansson, Patrik Öhman, Michael Kamau, Simon Grassi och Jakob Kaya tecknat avtal och aviserats som nyförvärv i Syrianska, och nu tar alltså fyra nya spelare steget över till de rödgula. Truppen utökas med en ung och utvecklingsbar kvartett från närområdet.

 

 • Behnam Olfat, 20-årig kvick allround-spelare från division 3-klubben MD FF Köping som Syrianska haft ögonen på de senaste säsongerna. Har tidigare varit i provspel med de rödgula och har nu tecknat ett ettårsavtal med klubben.

 

 • Sharam Said, mittfältare som säsongerna 2013 och 2014 var en del av Syrianskas talangfulla U19-trupp och fick testa på en del träningsperioder med A-truppen redan då. 20-åringens seniorgenombrott kom i IFK Västerås under fjolåret där han visade framfötterna under lagets framgångsrika höst.

 

 • Alexander Bladh, 18-åring som närmast kommer från en säsong i division 5-klubben Romfartuna GIF. Yttermittfältaren har fått visa upp sig hos de rödgula under november och december, och ges nu möjlighet att vara en del av Syrianskas representationslag den kommande säsongen med ett ettårskontrakt.

 

 • Jaser Al-Mosawy, även han en yttermittfältare, hade en tongivande roll i IFK Västerås under fjolåret där han noterades för tio gjorda mål och en hel del assists. 22-åringar har precis som de övriga i kvartetten tecknat ett avtal med Syrianska gällande spel den kommande säsongen.

 

Klubbens sportkommitté räknar med att få klart med ytterligare nyförvärv inom den närmaste framtiden - spelare som förväntas ta nyckelroller och spetsa till den rödgula truppen rejält. I dagsläget står 25 spelare under avtal - varav både Philip Özer och David Hasler kommer spendera den kommande säsongen på lån i klubbar med högre serietillhörighet, samt att både Markus Hanna och Jonas Kouao är långtidsskadade och inte är aktuella för spel den närmaste tiden.

 

Samtidigt står det klart att klubben går skilda vägar med duon Mikael Zaytoun och Temesgen Berhane. Både Berhane och Zaytoun har dragits med skador som förhindrat spel de senaste året och erbjuds därför inte förnyade avtal.

 

 

Syrianska IF välkomnar Behnam Olfat, Sharam Said, Alexander Bladh och Jaser Al-Mosawy till klubben - och tackar samtidigt både Temesgen Berhane och Mikael Zaytoun för sin tid hos de rödgula!

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});