#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Försäsongsmatchandet fortsätter

 

 

Efter en klart godkänd försäsongspremiär sätts Syrianska på prov när man under lördagen matchar borta mot Division 1-nykomlingen Sandviken - som laddat upp med att plocka in dubbla allsvenska nyförvärv nu i veckan. De rödgula dras med både skador och sjukdomar, och ställs alltså inför en tuff uppgift på Arena Jernvallen.

Siktar på att få med sig ett bra resultat

1-1-krysset hemma mot allsvenska Djurgårdens U21-lag får helt klart ses som en positiv försäsongsöppning, även om man självklart hade velat få med sig en seger. En vinst låg inom räckhåll sett till det stora antalet målchanser som de rödgula skapade, men effektiviteten saknades och man fick nöja sig med ett oavgjort resultat mot ett välskolat och spelskickligt motstånd.

 

När Syrianska reser norrut under lördagseftermiddagen gör man det med en trupp som dels är något nedtränad för tillfället, och dels är drabbad av en del sjukdomar och skador. De rödgula kommer att matcha ett par provspelare där samtliga av dessa ses som potentiella nyförvärv. Förhoppningen är självklart att nå en bra prestation, men också att få med sig ett resultat man kan känna sig nöjda med.

 

Har rustat starkt inför återkomsten i Norrettan

Helgens försäsongsmotstånd står Division 1-nykomlingen Sandviken för - detta efter att Värmdö lämnat återbud till Syrianska samtidigt som Nyköping inte kunde matcha mot Sandviken som planerat. "Rödvästarna" inleder sitt försäsongsmatchande under lördagen och man ser ut att ha rustat sin trupp rejält inför återkomsten till tredjedivisionen. Nu i veckan har man plockat in både försvararen Gustav Thörn från allsvenska Sirius och högerbacken Felix Bindelöv som startade (!) tio matcher i Allsvenskan för Helsingborg så sent som ifjol.

 

I truppen finns sedan tidigare vassa offensiva trion Marcus Hägg (som gjorde brutala 33 mål i Division 2 Norrland ifjol), Sunday Bale och Syrianskabekantingen John Junior. I övrigt får även Hjalmar Öhagen, Jens Åberg och duktige målvakten Kalle Jansson ses som nyckelspelare i detta Sandviken som rent spontant känns som ett lag som ska kunna hävda sig väl i Division 1 Norra i år.

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

 

 

MATCHFAKTA: Sandvikens IF - Syrianska IF

Matchdag: Lördag 4:e februari
Avspark: 14:00
Arena: Arena Jernvallen
Domare: Rambid Beigi, Sandviken
Senaste möte: Sandvikens IF - Syrianska IF 4-0 (7/9-15)

 

 

 

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});