#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Förlust i träningsmatchen mot Kumla

 

 

Syrianska ställde över en hel del spelare för att istället testa ett flertal potentiella nyförvärv i träningsmötet med IFK Kumla. De rödgula hade svårt att få spelet att stämma, och efter en jämn första halvlek avgjorde gästerna efter paus. En av provspelarna blev enda målskytt i 1-3-förlusten på Parken.

Det är ingen som helst hemlighet att Syrianska håller på att se om sitt hus inför seriespelets andra halva. Tabelläget är inget att direkt skryta om, men att säkra ett nytt kontrakt är inte på något sätt orealistiskt. Till fredagens träningsmöte med IFK Kumla - till vardags hemmahörande i Division 2 Södra Svealand - bestod en dryg tredjedel av matchtruppen av provspelare, samtidigt som en en stor del av den redan befintliga truppen ställdes över.

 

Efter en trevande inledning, där varken Syrianska eller Kumla såg ut att vilja ta kommandot, blev det snabbt tydligt att det var två kontringsinriktade lag som drabbades samman. Kumla slog mycket långt och rakt, samtidigt som de rödgula inte hittade rätt i det egna spelet och tvingades att istället satsa på spelvändningar. Den första halvleken blev en svängig historia där gästerna utnyttjade ett rejält försvarsmisstag och tog ledningen i den tionde minuten, innan Syrianska kvitterade kort därefter när en av provspelarna lyfte Samuel Barlay's djupledsboll i nät. I övrigt var det ganska klent i chansväg, och 1-1 stod sig inte helt ologiskt in till pausvilan även om hemmalaget avslutade med en bättre period.

 

Matchens andra halva blev något mer avvaktande än den första, där Kumla fick sitt spel att stämma i större utsträckning än Syrianska utan att för den delen hota allt för mycket offensivt. Att de rödgula kom från en tuff träningsvecka med fokus på att bygga upp fysiken, blev tydligare ju längre matchen led. Ett tröttkört hemmalag orkade inte riktigt ha huvudet med sig hela vägen in, och bjöd på lite väl slappt försvarsspel som Kumla tacksamt utnyttjade. Mirza Turan rann igenom i djupled och gav gästerna ledningen, och utan att Syrianska fick till någon ordentlig jakt på kvittering kunde Cherubin Tindani punktera matchen med sitt 1-3-mål i slutskedet.

 

Man ska väl inte dra några större slutsatser - eller lättare sagt; inga alls - efter en förlust i en träningsmatch under sommaruppehållet där ett tiotal av truppens spelare ställdes över. Syrianska fick helt enkelt inte ihop det med ett lag fullt av provspelare, där visserligen ett par av dessa visade upp fina individuella egenskaper. Att en helt annan elva än denna ställs på benen när seriespelet startar igen den 2:a augusti är en lågoddsare. Huvudtränare Oziris Kadic har alltså knappa två veckor på sig att forma sitt lag inför höstens jakt på nytt kontrakt.

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

 

SYRIANSKA IF - IFK KUMLA                                                  1-3 (1-1)

Mål:

 

 

 

0-1 (10) Felix Möller

1-1 (12) Provspelare

1-2 (59) Mirza Turan

1-3 (82) Cherubin Tindari

Gula kort:

 

 

Rasmus Rönnholm, Syrianska (7)

Michael Kamau, Syrianska (15)

Samuel Barlay, Syrianska (57)

Röda kort: -
Publik: 75
Domare: Patrik Larsson, Borlänge

 

 

Syrianskas laguppställning (4-3-3):

Felix Karlsson (46' Aleksandar Stevanovic) - Alex Bandick (10' Marcel Kaya, 67' Provspelare), Michael Kamau, Rasmus Rönnholm (14' Simon Grassi), Behnam Olfat - Provspelare, Samuel Barlay, Daniel Johansson (46' Josef Akpinar) - Bubakarry Fadika (46' Provspelare), Provspelare, Provspelare

 

Ej inbytta ersättare:

-

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});