#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Egna produkter kontrakteras

 

 

Efter väldigt lyckosamma lärlingsperioder med representationslagstruppen kontrakteras de egna produkterna Marcel Kaya och Josef Akpinar. Både 16-årige Kaya och 15-årige Akpinar har Syrianska som moderklubb och har nu, tillsammans med sina respektive föräldrar, tecknat fleråriga avtal med de rödgula.

Både Marcel Kaya och Josef Akpinar har fostrats i Syrianskas ungdomsverksamhet och spelat i klubben sedan barnsben. 98-födde Kaya tog en ordinarie plats i klubbens U19-lag under fjolåret och fick även debutera i representationslagssammanhang med ett inhopp i 5-0-krossen mot lokalkonkurrenten Skiljebo under hösten. Sedan i vintras har han funnits med som lärling i A-truppen och har dessutom fått en hel del speltid. När Syrianska drog igång den andra halvan av årets seriespel fanns 16-åringen med i startelvan i bortamötet med Nacka FF.

 

Josef Akpinar - född 2000 - hann trots sin ålder med en hel del matchande med U19-laget under fjolårssäsongen, och nu under året har han avverkat en lärlingsperiod i representationslagstruppen. Än har 15-åringen inte debuterat i tävlingssammanhang på seniornivå, men  han har ändå tagit stora kliv i sin utveckling och ses som ett framtidsnamn med stor potential.

 

Nu står det alltså klart att både Marcel Kaya och Josef Akpinar tecknar fleråriga avtal med klubben. Båda har visat framfötterna under sina lärlingsperioder i A-truppen och har förtjänat sina platser i representationslaget. Då spelarna är mindreåriga fanns föräldrar med i samband med kontrakteringen.

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});