#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Dennis Persson lämnar Syrianska

 

 

Det utgående avtalet med ytterbacken Dennis Persson kommer inte att förlängas. 22-åringen har sedan en tid tillbaka aviserat ett önskemål om spel på högre nivå - och försvararen lämnar därmed klubben efter dryga tre säsonger. Persson blev målskytt för Syrianska vid fem tillfällen i årets seriespel.

Dennis Persson anslöt som 19-åring till Syrianska under våren 2013 då han köptes loss från sitt kontrakt med Västerås SK FK. Försvararen hade då inte hunnit debutera i tävlingssammanhang för de grönvita, och efter en utflykt med collegestudier i USA så blev det alltså spel i Syrianska där han fick sitt genombrott. Persson har mer eller mindre varit bofast på den rödgula vänsterbackspositionen de senaste säsongerna - och försvararen har även varit flitigt noterad i poängprotokollet. Under året har Persson stått för fem av Syrianskas mål i seriespelet.

 

Nu står det alltså klart att Dennis Persson lämnar Syrianska efter tre säsonger i klubben. Avtalet med 22-åringen löpte ut vid månadsskiftet, och det blir ingen förlängning då försvararen har önskemål om att få testa på spel högre upp i seriesystemet.

- Vi har länge varit införstådda i att Dennis vill spela högre upp, och det får vi respektera och ha förståelse för. Han har haft en fin utveckling här hos oss och det känns inte alls ologiskt att han nu väljer att gå vidare, kommenterar Syrianskas sportsligt ansvarige Gebro Akpinar.

 

 

Syrianska IF tackar Dennis Persson för sin tid i klubben och önskar honom all lycka i sin framtida fotbollskarriär!

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

 

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});