#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Gute-Syrianska ställs in

 

 

Klubbens representationslag har avbrutit sin resa till Visby och tillsammans med FC Gute enats om att ställa in söndagens möte klubbarna emellan. Anledningen till detta är ett tragiskt dödsfall i FC Gute's spelartrupp, och Syrianska har inte på något sätt motsatt sig Gute's vädjan om att ställa in matchen.

Det blir alltså inget toppmöte på Gutavallen på söndag, detta då en spelare i FC Gute's trupp omkom under väldigt tragiska omständigheter natten mellan fredag och lördag i centrala Visby. Syrianska mottog beskedet under lördagsmorgonen, och har full förståelse till FC Gute's önskan om att få matchen inställd. 

 

När matchen kommer att spelas är ännu oklart. Syrianska IF vill ge FC Gute tid och utrymme att bearbeta sin sorg, och därefter får klubbarna tillsammans med Svenska Fotbollförbundet försöka hitta en ny speldag för detta möte. Syrianskas ambition är att få matchen spelad någon gång efter sommaruppehållet.

 

Vårsäsongen avslutas på torsdag för Syrianskas del. Ett hemmaderby mot tabelljumbon Västerås IK står på programmet med avspark klockan 18:30 på Parken.

 

Syrianska IF's tankar går i denna svåra stund till den avlidne spelarens familj, vänner och andra anhöriga - och självklart även till FC Gute som klubb!

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});