#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

"Bobben" återvänder till Syrianska

 

 

Syrianska utökar sitt tränarteam ytterligare. 75-årige Bengt "Bobben" Lydeborn återvänder till klubben och rollen som målvaktstränare - en roll som han kombinerar med sitt tränaruppdrag i allsvenska Djurgården. Bobben har varit i Syrianska i flera omgångar, senast säsongen 2012 i Division 1 Norra.

Igår kunde Samuel Barlay presenteras som assisterande tränare för klubbens representationslag - och nu utökar man ledarteamet med en målvaktstränare. Det är 75-årige Bengt "Bobben" Lydeborn som återvänder till Syrianska, och ersätter Per Wikman som med anledning av sin arbetssituation inte ges möjlighet att arbeta med utvevcklingen av klubbens målvakter i den utsträckning man önskar.

 

"Bobben" har haft flera sejourer i Syrianska, och under säsongen kommer han att kombinera sitt målvaktstränaruppdrag i allsvenska Djurgården med en liknande roll hos de rödgula.

 

 

Syrianska IF välkomnar Bengt "Bobben" Lydeborn varmt välkommen tillbaka till de rödgula! Klubben passar även på att tacka Per Wikman, och önskar honom all lycka i framtiden!

 

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});