#wearesyrianska.

VÄLKOMMEN TILL SYRIANSKA IF.COM

$('#slide182').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  2000,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});
		

Tidig premiär av försäsongsmatchandet

 

 

En tidig premiär av försäsongsmatchandet är vad som väntar Syrianska i helgen. Ett ungt lag från allsvenska Djurgården står för motståndet hemma på Parken - där även de rödgula ställer ett ungdomligt manskap på benen. Ett par provspelare finns även med i truppen som matchas under lördagseftermiddagen.

Ungdomlig matchtrupp - med ett par provspelare

Syrianska har varit igång med försäsongsträningen i drygt tre veckor efter jul- och nyårsuppehållet - och under lördagseftermiddagen kickar man igång matchandet med ett träningsmöte mot allsvenska Djurgårdens U21-lag. Trots att man är inne i en tung träningsperiod är förhoppningen att ett spelsuget hemmalag med mycket spring i benen kliver ut på Parken. 

 

De rödgula har i dagsläget 16 spelare under avtal inför den kommande säsongen, där ytterligare ett par platser finns att fyllas upp. Flera potentiella nyförvärv har funnit med i träning de senaste veckorna, och några av dessa får chansen att testa sina vingar i lördagens match. Syrianska mönstrar i övrigt ett ungt manskap där samtliga uttagna spelare förväntas få rejält med speltid.

 

Svårbedömt motstånd i försäsongspremiären

Årets första motståndare är alltså ett ungt lag från allsvenska Djurgården. Vad för typ av motstånd de rödgula kan vänta sig är svårt att förutspå, men med all säkerhet blir det välskolade spelare på väg uppåt i sina karriärer som står på andra planhalvan under lördagseftermiddagen. Djurgården har de senaste åren varit välrepresenterade i de olika svenska landslagen, där en handfull spelare i U19-landslagets senaste trupp kommer från just DIF. Flera av dessa är säkerligen aktuella för spel när Syrianska drar igång försäsongsmatchandet.

 

Syrianska och Djurgården har enats om att ändra matchtiden till 3 x 30 minuter i försäsongsmötet lagen emellan. Att båda lagen är inne i tunga träningsperioder, och därav en större skaderisk, ska vara en av anledningarna till förändringen.

 

 

Kristoffer Lövberg

kristoffer.lovberg@syrianskaif.com

 

 

 

MATCHFAKTA: Syrianska IF - Djurgården U21

Matchdag: Lördag 28:e januari
Avspark: 13:30
Arena: Solid Park Arena
Domare: Samrend Heidaripak, Västerås
Senaste möte: Inga tidigare möten

 

 

<< Tillbaka föregående sida
 

Nästa match

 

Skiljebo SK - Syrianska IF

 

Lördag 10:e februari klockan 12:00

Hamre IP

 

$('#slide185').cycle({
  				fx:   'fade',
					timeout: 5000,
					speed:  500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: true
					});